Image hosted by Photobucket.com

28 de desembre 2007

2008, any mogudet!

... any de Canvis

Ja el tenim gairebé aquí i sembla ser que aquest 2008 se'ns presenta com un any molt important.

La Numerolgia Tàntrica afirma, que difícilment podrem restar immòbils si hi ha coses que no funcionen a la nostra vida, ja que l'energia del 8 ens empenyerà a que activem el que hem après i no estem usant, i ens mourà a fer els canvis que ens són necessaris.

Hem d'aprofitar la força i l'energia coratjosa que ens regala el 8, per vèncer les pors que ens paralitzen i aprendre a confiar més en nosaltres. És un número que ens ajudarà a trobar l'equilibri intern, a transformar el que ja no volem viure, però ens exigirà a canvi, una mica de "neteja"...

És necessari revisar velles creences arrelades, condicionaments adquirits que ja no ens serveixen, o que fins i tot ens fan mal, tot i no ser-ne conscients. Tal vegada haurem de sortir del nostre marc quotidià de seguretat i arriscar una mica, per anar a la recerca del nostre veritable "Jo", per exercir la nostra responsabilitat personal.

La suma dels quatre dígits de l'any ens dóna el número 10. "O tot o res" ens clama; és el número del "Guerrer", així que ens ha arribat el moment de "mirar-nos"acuradament, d'observar també atentament el nostre voltant i prendre decisions. Hem de viure la nostra pròpia vida amb compromís i responsabilitat.


A la Xina, el 8 també és un número molt especial. Representat per l'octògon, simbolitza la figura intermèdia entre el quadrat (terra) i el cercle (cel). És la imatge de la regeneració i la seva forma de dos cercles enllaçats representa el moviment en espiral dels cels en constant flux i reflux.

Els xinesos esperen entusiasmats aquest nou any, doncs el 8 és el seu número de la sort. "Ba", en xinès, es llegeix "Fa", que significa "fer-se ric, generar riquesa". Segur que el "Fu", símbol de prosperitat i riquesa, prendrà més protagonisme que mai.

Pertot, es fa notar la freqüència inusual d'aquest estimat dígit: números de telèfon d'hotels, de línies aèries, de la majoria dels negocis importants, matrícules, nº habitatge,.. Un clar exemple de l'addicció al número, és el cas del telèfon 8888 8888 que s'ha subhastat a Shengdu, per 2,33 milions de yuan (uns 250.000 euros).

També la passió queda reflectida a les Olimpíades que se celebraran aquest any a Beijing. Cercant la màxima prosperitat i la bona sort, el 8 del 8 del 2008, s'iniciaran els Jocs, amb una cerimònia inaugural que començarà a les 08:08 pm i 8 segons.



I si aquest 2008 ha de ser un any de canvis, un periode per trobar l'equilibri intern, el meu desig és que gaudim de la SERENITAT per acceptar les coses que no podem canviar, del VALOR per reconèixer aquelles que Sí ens convé deixar anar, i de la SAVIESA per percebre la diferència entre les unes i les altres.

D'aquesta manera, adquirint o no més riquesa mercès al 8, sentirem amb força, el valor de la nostra prosperitat personal.

Bona entrada al 2008!

14 Comments:

Anonymous Anònim ha dit...

Q bé! Ja esperava la teva numerologia pel 2008! :)

Amb el que em costa a mi fer canvis! A vegades aguanto i aguanto i sí, segur que no tindria que fer-ho. Estaré més atenta aquest any

Molt Bon Any Maite! No t'hauràs menjat el raïm que falta amb els palets tot fent proves, oi? ;)

de desembre 29, 2007  
Anonymous Anònim ha dit...

Ostres, si que promet aquest 2008!!!!
Espero que tots plegats tinguem un any magnific i sapiguem aprofitar tota la força i l'energia que sembla ser que ens portarà el 2008.
De moment, el telefon del meu treball, té cinc vuits i acaba en 8888, no està gens malament, oi?
MOLTA SORT I BON ANY A TOTES I A TOTS!

de desembre 29, 2007  
Anonymous Anònim ha dit...

Prenem-ne bona nota... i bé n'haurem de fer alguna cosa amb tantes notes preses -que no sempre ben apreses! ;-)

Ara recordava el número de telèfon de casa de quan era petit: el 88!
Li dèiem elocholocho :D

de desembre 29, 2007  
Blogger laurinha ha dit...

Moltes gràcies per l'explicació, carinyet!

mmm.... curiosament aquest any en tinc 28... acaba en 8 i suma 10. Mmmm... ja veig que tot em crida a ser guerrera i "moure peces" :-)

Un petonàs, laoshi!

de desembre 30, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Ei Carme! Doncs ja la tens aquí senyoreta! ;-)

Ais els canvis. Em sembla que ens costa a tots, però crec que l'important és, com tu dius, estar més atents i veure el que realment volem i el que no a la nostra vida. Només amb consciència podrem caminar vers els canvis que ens serviran.

Hahaha et deixo amb el dubte sobre els grans de raïm (com em coneixes ja sabràs que alguna prova he fet...;-)

Que comencis l'any amb el teu somriure ben viu. Un petonet

de desembre 30, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Tònia preciosa!

Segur que si tenim una ment pròspera aquest any ho serà!

Uala nena, quatre "8"!!!! a veure si no et deixarà de sonar aquest any el telèfon i tindràs que demanar al cap un altre numeret que no t'stressi tant (ara que ho dius jo en tinc dos de ben seguidets... :-)

Serà un bon any, Tònia i m'agradarà compartir la teva alegria. Petons

de desembre 30, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Hola Martí!

Tens raó, podem acumular molta informació però ben sovint no la integrem ni l'apliquem, quedant en el no res.

Tony Robbins ens dóna unes claus que m'agraden:

1.- Saber amb precisió el que un vol aconseguir.

2.- Un cop definit, passar immediatament a la acció.

3.-Desenvolupar l'agudesa sensorial necessària per distingir quina classe de reaccions i resultats obtenim de les nostres accions.

(Observar si anem pel camí correcte o ens estem desviant per defecte o excés).

4.- Desenvolupar la flexibilitat imprescindible per modificar la direcció de la nostra conducta fins aconseguir el que es vol (l'error no és fracàs, sinó necessari moltes vegades per assolir l'èxit)..

En tot cas, es tracta de passar a l'acció, així que haurem de mobilitzar coses, oi xiquet? ;-)

hehe tinc un "elocholocho"!

Que tinguis un començament d'any preciós!

de desembre 30, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Laurinha, carinyet! De res dona! :-)

Caram, caram! Doncs a aprofitar tota la força del moment en el que et trobes i a estar ben atenta... ;-)

Desitjo de tot cor que sigui un gran any per tu.

Petonets

de desembre 30, 2007  
Anonymous Anònim ha dit...

Maite,
M'he quedat clavat a la cadira!
No hi ha una sola paraula que sobri en aquest article, al menys en el que a mi respecta i el meu moment. Ni que tinguessis telepatia sense fils ;-)). Totes son prou importants, sobrerot la "Saviesa" que dius per a saber diferenciar.
I només hi mancava la resposta en Martí, doncs opino com ell que graves, però costa de viure el que creus adient. Això de'n Robbins, perfecte es el que manca per a dur a terme els canvis que calguin o no.
I la felicitació com sempre, genial amb dues pinzellades. Tu deus tenir un secret, segur! ;-))

Un molt Feliz 2008 per a tu i per a tot els qui sou amics de la Myt!!!

de desembre 30, 2007  
Blogger labruixoleta ha dit...

Hola Maite! És increíble com algú pot transmetre coses tan boniques amb poques paraules. Jo vaig arribar aquí des del blog d'en Tarek, i de seguida que et vaig començar a llegir i veure en fotos em va cridar l'atenció com algú pot transmetre tanta força i vitalitat a través d'un blog!! Espero que la força i l'energia del 8 ens acompanyin aquest any per aconseguir serenitat, valor i saviesa. Una abraçada i feliç any nou!!! :-)))

de desembre 30, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Hola Tarek!

Home desclava't de la cadira que ja hi passem forces hores entre dinars i sobre-taules... :-)

Gràcies per les teves paraules. Realment és important el saber diferenciar aquelles coses que ens cal assumir i acceptar i les que realment ens reclamen un canvi. Haurem d'escoltar una mica dins nostre, estar atents...

hehe un secret diu... :-)

Que el teu any et faci sentir que estàs en el camí que vols. Feliç 2008!

de desembre 31, 2007  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Hola labruixoleta!

Gràcies pel que dius, bonica. Diuen que ens reconeixem en els altres, així que segur que la meva força i la meva vitalitat també formen part de la teva essència.

Que aquest 2008 et dirigeixi a la direcció que realment desitja el teu cor.

Una abraçada!

de desembre 31, 2007  
Blogger Joana ha dit...

M'agrada la paraula "serenitat". Veure-hi clar quan el camí és fosc. Quantes vegades ens quedem arraulits en la foscor i en el silenci!
Que aquest any 2008 sigui ple de canvis a millor!
gràcies per aquests posts!
una abraçada!

de gener 01, 2008  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Bon Any, Joana!

Tens raó, és preciosa la paraula "serenitat" i penso que si la cultivem n'obtenim una gran ajuda en aquests moments de foscor.

Ens permetrà observar, que és per la foscor, que hi ha llum i, amb claredat, trobarem les espurnes que ens il.luminin per passar d'un pol a l'altre.

El silenci, tot i que a vegades se'ns fa dur, també ens pot regalar moltes de les respostes que necessitem...

Gràcies per la teva llum! Una abraçada

de gener 02, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Image hosting by Photobucket