Image hosted by Photobucket.com

30 de maig 2008

Espurnes de publicitat

Avui, m'ha retornat ben nítida la imatge d'aquella fulla, del savi...

El recordo en aquell banc envellit, davant el riu, assegut al meu costat. M'arriba encara el seu somriure plàcid, una mirada que regalimava tendresa, mentre li explicava un xic angoixada que volia deixar el món de la publicitat perquè un altre camí em cridava amb força.

Em sembla veure'l parlar, mentre assenyalava una fulla d'arç que acabava d'emprendre el vol en direcció a l'aigua:

"Fixa't bé en el vol d'aquesta fulla. Imagina que ella ets tu...
Durant molts anys has estat movent-te en el món de la comunicació, de les ones, circulant, d'alguna manera, per l'aire,.. com ho fa la fulla ara.

Et senties bé, jugaves, voletejaves creativament com ella, però mira què passarà quan la fulla toqui l'aigua. Observa com hi arriba suaument; potser podrà enlairar-se per la força de la brisa algun breu instant, però l'aigua l'ha impregnat, i per petits vols que pugui intentar, acabarà fluint en el medi aigualós.

Tu ets aquesta fulla captivada, desitjant impregnar-se de la suavitat, la flexibilitat i la fluïdesa del tai txi que és com l'aigua. Per moltes petites provatures que facis a l'altre medi, el teu ara ja és aquest i només seràs feliç deixant-te amarar per la seva fluïdesa".


Han passat forces anys i em sento feliç amb els canvis i en tots els instants que puc, intento ser la fulla que s'agombola per aigües de fluïdesa. No he oblidat, però, aquells anys d'anuncis, de missatges, me'n resten grans records. Avui, m'he deixat enlairar uns minuts, i he gaudit d'aquest anunci publicitari sobre l'ús del protector solar.

Unes recomanacions a tenir en compte!: ;-))

6 Comments:

Anonymous Anònim ha dit...

Només puc dir una cosa:
Genial

Anna

de maig 31, 2008  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Anna, preciosa... :-))

de maig 31, 2008  
Blogger labruixoleta ha dit...

quina sort tenim de conèixer una persona que ens contagia les ganes de deixar-nos portar pel vent i fluir com l'aigua...

diria que les ones, les vibracions, la creativitat, i l'enorme força que tens per comunicar i transmetre va amb tu sempre. L'únic que potser has canviat és "el vent per l'aigua".

Un vídeo molt xulo!!!

de maig 31, 2008  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Hola Labruixoleta,

Gràcies per les teves paraules! Ufff canvis... Molts n'he fet que també tinc un 8 com tu! ;-)))

Em va agradar aquest anunci...

Un petonet

de juny 01, 2008  
Anonymous Anònim ha dit...

Ahhh! Era la publicitat...com et surt pels porus...la millor barreja, els entiment, el coneixement més la tècnica per a explicar-ho. Sencillament, collonut. I el video perfecte...
Aiiisss! Aquesta dona, que encara té cops amagats, com un pou de sorpreses!!

Molts Petons

de juny 04, 2008  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Hahaha aissss aquesta dona... ;-))

Gràcies per les teves paraules, amic

Cuida't molt!!!!

de juny 04, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Image hosting by Photobucket