Image hosted by Photobucket.com

10 de juliol 2008

Espelmes i veles

Aquest 10 del 7...

3 anys

Un 7 +
a la meva vida
=
10!


La brisa, acarona amb suavitat les veles. Hipnotitzada per la harmonia de la dansa que inicien, m'impregna una barreja d'alegria, tendresa i melangia. Connecto amb el creixent deler del meu velam, fa dies que em parla d'altres terres reblertes de llavors, desitjoses de germinar.

"O TOT O RES", anomena la Numerologia Tàntrica, de forma simbòlica, al 10. Porto aquest número a l'Ànima, pel meu dia de naixement, i no puc negar que ens les hem tingut forces vegades.

Qui en té algun a la seva data natal, se n'adonarà que és un número que exigeix contínuament responsabilitat, decisió, dirigir, liderar, perfeccionisme, seguretat en un mateix,.. però no vull ser tampoc injusta amb ell, el cert és que també dóna més d'una alegria.

- Vinga 10! som-hi! Està decidit i no ens quedarem en el RES, pel que fa a la celebració! Faré cas al que porteu murmurant-me fa temps i ens regalarem unes bones vacances.

- Sabàtiques!, que siguin unes vacances sabàtiques!
, - xiuxiuegen les veles, tremolant d'emoció.

- I això? No sabeu que l'any sabàtic l'agafaven els jueus cada 7 anys i, que era tan sols aleshores quan els calia deixar reposar llurs terres? Un altre 7 no!, aquest no em pertany!, tan sols portem 3 anys conreant aquest espai.

Que us sembla si sortim prests i ens atrevim a fluir com mai? Res de precisar, definir, limitar o establir; tan sols seran vàlides, la flexibilitat, la mobilitat i la sensació de llibertat.

Gaudirem del viatge, de les espurnes que ens ofereixin les diàfanes aigües que ens bressolaran, somriurem als nous ports que ens esperen, a les fèrtils terres, que amb seguretat, fructificaran davant la nostra atenta mirada.

I si es deixa sentir alguna nit l'enyor o anhelem que quelcom de nosaltres arribi a casa, llençarem un missatge a les onades, dins d'una ampolleta de cristall; l'aigua amiga el conduirà fins la llar. Us sembla bé?

- Fluim, fluim!
- bufen les veles, vibrant cada vegada amb més nervi...



Un petonet tendre a tothom i bones vacances als que en feu! La clau és al pany, per tots aquells que coneixeu aquest espai i pels qui hi arribareu, conduits per l'atzar. És casa vostra!

Relaxeu-vos, intentant parar una estoneta la ment; respireu, profundament, com tantes vegades la Myt us martelleja que cal respirar: amb el nas, des de l'abdomen, omplint el màxim els pulmons; això farà que tot el cos deixi anar la tensió i es desbloquegi el "chi" estancat.

Si us ve de gust, deixeu que us acaroni la música, la llum de les espelmes i l'aroma de les meves essències i plantes medicinals; serviu-vos un te blanc, sucs, aigua o cava fresquet i no deixeu de tastar les perles de xocolata negra, us dibuixaran un somriure.

Llapis i paper, són a la taula, per si algun dia sentiu el desig d'expressar. La màgia de la nit, ho esborrarà si és només per a vosaltres que escriviu o m'ho atansarà, si voleu que m'arribi...


13 Comments:

Anonymous Anònim ha dit...

Per molts d'anys!

de juliol 10, 2008  
Anonymous Anònim ha dit...

Deixar-se endur pel veler després de llevar l'àncora.

Conèixer l'art de viure després navegar per pàgines de somnis punyents i agosarats que ens parlen de calma i de tempesta.

Com quan llençàvem un petit vaixel de paper riu avall i ja n'hi havia prou.

I no ens calia esperar-ne resposta.

de juliol 10, 2008  
Anonymous Anònim ha dit...

Moltes felicitats tieta!!!! Cuida't moltissim i ens veiem la setmana que ve segur ehhh que ja s'esta allargant massa!

Anna

de juliol 10, 2008  
Blogger japs ha dit...

Dessitjar que els que estimes siguin feliços ens fa més feliços a nosaltres; si a més ho aconsegueixen la felicitat es encara molt més gran.
Que siguis molt feliç en aquest dia, un 10 per a tu en aquest dia 10 del 7; i deixa'm ser una mica egoista, i fes-me alhora més feliç a mi a través de la teva felicitat.
Bon dia i millors vacances.
Petonets i una abraçada,

Joan

de juliol 10, 2008  
Blogger labruixoleta ha dit...

Moltes felicitats!!! em sembla entendre que és el teu aniversari, i també aniversari de blog. Felicitats dobles doncs! :-))))

Que tinguis unes molt bones i sabàtiques vacances, fluint per nous ports, vibrant amb el vent.

Siguis on siguis, les teves espurnes no deixen mai de brillar. Aix... espero que només siguin vacances... tornaras, no?? Mentrestant, si m'enyoro llençaré un missatge dins una ampolla pq les onades te'l facin arribar.

Em quedo una estona amb la música, la llum de les espelmes i les essències i vaig a provar una perla de xocolata negra, pq se'm dibuixi un somriure, que ara de sobte ja t'enyoro i estic una mica serieta. Però sí... la xocolata m'ha fet somriure :-))

Una abraçada ben forta :-)***

de juliol 10, 2008  
Blogger estrip ha dit...

enhorabona myt!
10 del 7 curiós.
salut!

de juliol 11, 2008  
Blogger laurinha ha dit...

ooooooooooh!

Felicitats, Laoshi!!
Ostres, ja farà 3 anys de l'aventura a la xina... com passa el teeemps! Ja fa 3 anys que saltàvem pels llits amb el jersei a la mà! Aiiii!! :) :) :P

Un petonàs!

de juliol 12, 2008  
Blogger Charo ha dit...

7 VELAS:

1 VELA PARA NAVEGAR…POR LA RUTA INEXPLORADA DE NUESTRA VIDA
1 VELA PARA VOLAR…CON LIBERTAD HACIA NUESTRO DESTINO
1 VELA PARA RECORDAR…LAS ENSEÑANZAS QUE HEMOS APRENDIDO EN EL CAMINO

1 VELA PARA SOÑAR…CON UN MUNDO REPLETO DE ESPERANZAS E ILUSIONES
1 VELA PARA DESEAR…SUSPIROS LLENOS DE PAZ, AMOR Y FELICIDAD
1 VELA PARA IMAGINAR…NUESTROS SUEÑOS HECHOS REALIDAD

1 VELA PARA CELEBRAR…CON LOS NUESTROS LOS MEJORES MOMENTOS

¡FELIZ CUMPLEAÑOS MAITE!
(10/07/08)

de juliol 15, 2008  
Blogger Maite Fruitós ha dit...

Moltes gràcies, de tot cor a tots

de juliol 18, 2008  
Blogger despi_na ha dit...

Gracies a tu Myt.

Descansa i fes moltes coses que t'agradin.

de juliol 31, 2008  
Blogger Joana ha dit...

Bones vacances! I bones vibracions! ;)

d’agost 03, 2008  
Blogger despi_na ha dit...

De vegades entro aquí i no veig coses noves. Llavors m'adono de la quantitat d'energia que tu hi has dedicat fins ara. I del bé que ens has fet a tots .

Millor si tornes però si no tornes aviat o més tard no et sàpiga greu. Tots sabem que ets en algun altre lloc fent tant de bé com aquí.

Que els vents et siguin favorables i els ports acollidors.

de setembre 25, 2008  
Blogger moraodealivio ha dit...

precioso..
por su valor, y por su belleza

de setembre 11, 2009  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Image hosting by Photobucket